Loading...

Architectenbureau uit Wuustwezel

Architectuur- en studiebureau Van den Buys werd in 2014 opgericht door burgerlijk ingenieur-architect Dieter Van den Buys en is gevestigd in Gooreind (Wuustwezel). Als jong architectenbureau richten wij ons vooral op particuliere woningbouw.

Het ontwerp als weerspiegeling van uw wensen en behoeften

Als architect van uw nieuwbouw of verbouwing staan wij voor een persoonlijke aanpak waarbij we de tijd nemen om te luisteren naar uw verwachtingen en leefgewoonten. Op basis van een goede vertrouwensrelatie en door een uitwisseling van ideeën helpen wij uw wensen om te zetten in een goed doordacht ontwerp. Zowel het algemeen concept als de kleine details in het ontwerp zijn daarbij van belang voor ons.

Praktische begeleiding en technische opvolging doorheen het bouwproces

Wij beschikken over de nodige expertise en bouwtechnische kennis om het ontwerp volledig uit te werken rekening houdend met de bouwvoorschriften, bouwtechnische eisen en de financiële haalbaarheid. Alle noodzakelijke studies worden mee door ons opgemaakt en verwerkt, met name de stabiliteitsstudie, de EPB-verslaggeving, het ventilatieverslag en de veiligheidscoördinatie.

Tijdens de uitvoering van het project streven wij naar een snelle en duidelijke communicatie met alle bouwpartners. Voor bouwheer en aannemers is er daarbij maar één aanspreekpunt voor alle technisch advies en opvolging.                    

ArchitectuurArchitectuur